poster

Mijenjam ženu: dokumentarna sapunica

FRAUENTAUSCH (2005)

Dokumentar | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10

SEZONI: 1

EPISODI: 15 - dokumentarna sapunica

PëRMBLEDHJE

Dubravka (45), konobarica iz Reke kod Koprivnice zamijenila je obitelj sa 55-godišnjom ekonomisticom iz okolice Duge Rese Sovjetkom Latić.
Temperamentna i uvijek zaposlena Dubravka radne dane provodi u organiziranju raznih domjenaka i svadbi, ali njena najveća ljubav je obitelj, a najdraži posao dotjerivanje već ionako kičasto uređenog doma. Kao najveću manu Dubravka ističe svoju naglu narav i pretjeranu ljubomoru, a pravu sreću upoznala je sa sadašnjim suprugom, policajcem Zdravkom (40) s kojim ima kćer Melani (16), a koji je odlično prihvatio i njenu kćer iz prvog braka Margaretu (20). Da je ljubav velika, otkrila je pokoja suza za rastanak na licu "tate policajca".
Sovjetka živi sa suprugom Arifom (56), sinom Bojanom (24), snahom Božanom (22) i mamom Marom (78), a kako je već 14 godina nezaposlena, glavna zanimacija su joj zlatni retrieveri koje uzgaja s puno ljubavi i pažnje. Mnogobrojne životne nedaće od Sovjetke su napravile snalažljivu osobu, spremnu na kompromise, a kako se snašla u Dubravkinoj obitelji i kako je protekla još jedna zamjena žena, vidjet ćemo u današnjoj emisiji.

KOHëZGJATJA: 60 min

Fotot

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Gjenialiteti i fotografisë (2007)

    image
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Geo 360 (1999)

    image
    Nëse ato përshkruajnë zhytësit e detit të thellë në trekëndëshin e Bermudës ose mbajtësit në pikat e largëta të pyllit siberian, ky dokumentar na jep njohuri për...
  • TG3 Chi è di scena

    image
    Rubrica di informazione teatrale e dello spettacolo dal vivo; prosa, danza, arti performative. Servizi intermezzi/approfo ndimenti d'autore con artisti e...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.