poster

Main Teri Parchhain Hoon

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Telenovelë | Indi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 2/10

EPISODI: 103

PëRMBLEDHJE

Anćal dolazi u posjet Saćinu. On se razveseli i želi je vidjeti, no Ćanćal to ne dopušta. Lalita vrijeđa Anćal sve dok je Siddharth ne prekine. Te noći, gledajući emocionalno slomljenog Siddhartha, Anćal shvati da je, u svojoj namjeri da osvoji ljubav troje djece, odvojila Siddhartha od njegova djeteta. Obećava Siddharthu da će svakodnevno posjećivati Jaia kako bi dijete odrastalo uz oca. Imli ispriča Harimanu i Dhirađu kako su se Lalita i Ćanćal ponijele prema Anćal i Siddharthu. Njih dvojica se jako naljute i kažu kako će se Anćal i Siddharth vratiti. Lalita zaprijeti da će otići od kuće ako se njih dvoje vrati, no Hariman ne mari za njezine odluke.
Anćal se pretvara da je sve u redu. Pokušava se uključiti u svakodnevne poslove, no ne ide joj od ruke. Govori Siddharthu kako ne može biti bez Saćina. Hariman i Dhirađ ih nekako uspiju nagovoriti Anćal i Siddharta da se vrate kući. Ajuš i Đuhi ne žele prići Anćal, a Saćin je presretan zbog njezina povratka. Anćal obeća Saćinu da će se brinuti o njemu te da će uskoro ozdraviti...

Fotot

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • The Tempest (2013)

    image
    Marina is a young and beautiful woman who gets fired one day as she tries to help a colleague who's been raped. An unsuspected twist of faith lands her in a car...
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Another story that revolves around the good twin vs the evil twin plot-line.
  • Alpine Rescue (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Mbreteresha e zemrave (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.