poster

KUMOVI

Kumovi (2022)

Komedi, Krim, Dramë, Romancë | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10
(2 Voto)

SEZONI: 1

EPISODI: 43

PëRMBLEDHJE

Stipan je već smrznut u šumi, Ivka diže paniku i tjera Jadranku sa friško stavljenom bojom za kosu da je vozi i da ga idu tražiti. U međuvremenu ga već traže Matija i Martin, no Stipan odbija Martinovu pomoć.
Aljoša i Vinko nastavljaju razgovor o kupoprodaji Aljošine kuće koju Vinku želi kupiti za Matiju, ali dogovaraju se da Stipan ne smije za to saznati. Lara dolazi kod Matije da joj ispriča sve o seksi strancu kojeg je upoznala, Roku, ali zatiče Martina koji zbog njezinih riječi zaključi da mora promisliti još u vezi vjenčanja.
Janko ide do Luce u gostionu da bi pričali o momačkoj i djevojačkoj večeri, ali ga se ona želi riješiti. Uplete se i Zlatan, želeći pomoći i otjerati Janka, pa dođe do sukoba.
Luce u videopozivu s kumom Ivanom, a Janko s kumom Lukom, pretresa sve događaje i činjenicu da se Ivana i Luka razvode. Aljoša doznaje da Vesna nije u Dubrovniku te da je otišla sa Soldom. U međuvremenu, Stipan pregovara sa Soldom o otkazivanju vjenčanja i spreman je dobro platiti za to.

Fotot

KUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVI

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Power (2014)

    image
    "Power" tells the story of James "Ghost" St. Patrick, a wealthy New York City nightclub owner who caters to the city's elite. He wants to build an empire, turn...
  • The good fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Split Homicide (2016)

    image
    Criminalistic series centered in Split, Croatia.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.