poster

Jovanka Broz i tajne službe: Venčanje sa Titom

Jovanka Broz i tajne službe (2021)


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 2 - Venčanje sa Titom

PëRMBLEDHJE

Druga epizoda dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" govori o Jovankinom postepenom zaljubljivanju u Tita, njenim dilemama u odnosu na stupanje u brak sa njim, venčanju i stavu službi bezbednosti u odnosu na njihovu vezu.
Jovanka se preko Steve Krajačića i Savke Čolić interesuje za Titove žene kako bi procenila kakav će odnos imati prema njoj i da bi izbegla da bude Titova prolazna avantura. Gledaoci će saznati šta je OZNA znala o Jovanki i zašto se Ranković plašio da se Krajačić ne umeša u odnose Tita i Jovanke.
Jovankina sestra Nada Budisavljević preneće gledaocima svoje utiske na vest da će se Jovanka udati za Tita i kako je izgledalo njihovo venčanje. Zašto je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti od aprila do septembra 1952. godine.
Posebno je zanimljivo kako i kada je Jovanka prvi put predstavljena javnosti. Zašto je Tito slao Jovanku u Rim kod našeg ambasadora Vladimira Velebita i njegove supruge Vere? Da li je Jovanka bila svesna velikih razlika između nje i Tita i kako ih je prevazilazila?

Fotot

Jovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službe

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Geo 360 (1999)

    image
    Nëse ato përshkruajnë zhytësit e detit të thellë në trekëndëshin e Bermudës ose mbajtësit në pikat e largëta të pyllit siberian, ky dokumentar na jep njohuri për...
  • Aeroporti Më i Madh: Dubai (2013)

    image
    Ekipi i ndërtimit që qëndron pas konkursit të ri ndjen nxehtësinë teksa më shumë se 200 vullnetarë testojnë nëse ai është gati për t'u përdorur nga publiku.
  • Dokumentar në ABC

    image
    Cikli i dokumentarëve Ekskluziv më të ndjekur për momentin, vjen këtë sezon në ABC bazuar në ndodhi dhe ngjarje reale të mbështetura në fakte. Larmishmëri...
  • Une brique dans le ventre

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.