poster

All the Wild Horses

All the Wild Horses


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 1

PëRMBLEDHJE

Divlji konji utjelovljenje su duha slobode koji je svakom Australcu u krvi. Podrijetlo im je fascinantno. Ima ih gotovo milijun, a potječu od konja koje su doveli prvi europski doseljenici za vrijeme zlatne groznice. Unatoč njihovoj plemenitoj ljepoti i naslijeđu, službeno ih smatraju štetnicima. Zamjeraju im što šire korov, štetno djeluju na izvore vode i prijete opstanku manjih, ugroženih autohtonih životinja. Povremeni pozivi na njihovo ubijanje uvijek podižu buru u javnosti. U ovoj seriji upoznat ćemo ih izbliza. Svjedočit ćemo njihovoj okretnosti i snazi, odnosima unutar krda i velikim izazovima s kojima se suočavaju u negostoljubivim planinama i sušnoj unutrašnjosti zemlje.
Istražujemo povijest divljih konja i važnu ulogu koju su imali u oblikovanju australske kulture, društva i okoliša. Putujemo u Australske Alpe, gdje slobodno lutaju na visinama. Ljeti se suočavaju s požarima, zimi sa snježnim mećavama. Pratimo ljude koji žele ukloniti divlje konje s najkvalitetnijih pašnjaka i doznajemo za prijedlog vlasti da im se broj ograniči odstrelom, hvatanjem u zamke i sterilizacijom, umjesto preseljenjem. Na kraju ćemo vidjeti dirljivu priču o siromašnoj djeci koja dobivaju priliku ukrotiti vlastitog divljeg konja.

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Planetët (2019)

    image
    Welcome to the greatest story that's never been told. In a new, ground breaking series we'll be telling the story of the planets as never before.
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
  • Trials of the Wild (2018)

    image
    Daily struggles of various wild animals trying to survive in the wilderness.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.