poster

Живот у парку: документарна серија

Parklife


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 7 - документарна серија

Содржина

Стигла је зима и цијели је Далес окован снијегом. Јохн и Wиллиам Даwсон страхују да ќе им млијеко пропасти ако се цистерна не успије пробити до њихове фарме. У помоќ прискаче и Робин Аскеw са својом ралицом. Путем наилази на излетнике који су остали заробљени на цести усред ничега након што им се покварио аутомобил.
У Хонистеру у Лаке Дистрицту власник рудника Јое Wеир мора замијенити мрежу којом се туристи служе приликом пењања виа ферратом - осигураним планинарским путем који води до врха Флеетwитха Пикеа. Кад заврши с тим послом, Јое одлучи предахнути и прави импровизирано скијалиште. Придружују му се пријатељи и обитељ те сви заједно уживају у зимским радостима и спектакуларном крајолику.
Екстремни временски увјети могли би покварити задњи дан зимске једриличарске утрке на језеру Wиндермере у Лакесу. Дотле Пете Wебстер спашава једну од својих оваца која је заглавила у смрзнутом блату.

Слики

Живот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у парку

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.