poster

Вечер с Јоолсом Холландом

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 44

епизода: 7

Содржина

Јоолсу се у задњој епизоди 44. сезоне придружује бенд из Канаде Арцаде Фире, а свират ќе пјесме с њихова успјешног албума с елементима дисцо-глазбе по имену "Рефлектор", као најаву њиховог великог наступа на фестивалу Гластонбурy 2014.
Краљица роцкабиллyја из Дублина, Имелда Маy, опет наступа код Јоолса с пјесмом с њезина диљем свијета хваљеног албума "Трибал".
У студију је и бенд из Кендала - Wилд Беастс. Они ќе извести неколико пјесама с њихова хваљеног четвртог албума "Пресент Тенсе".
Кантауторица с брооклyнском адресом Схарон Ван Еттен поновно гостује код Јоолса како би извела складбу са свога жељно очекиваног албума "Аре Wе Тхере".
Ово је и телевизијски деби за Кwабса, бившег студента јазза, роѓеног у Гани, а одраслог у Лондону. Својим богатим баритоном који одлично лежи уз спој госпела и електронике Кwабс креира нови соул за 21. стољеќе.
Из Сеаттлеа нам долази глазбеник и кантаутор Дамиен Јурадо који издаје плоче још од средине 90-их, а извест ќе нам пјесму са свога 11. албума "Бротхерс анд Систерс оф тхе Етернал Сон".
Још нам недостаје да споменемо госта који је британска глазбена икона и легендарни гитарист -Ханк Марвин. 54 године након изнимног дебија пјесме "Апацхе" групе Тхе Схадоwс, Ханк Марвин ќе с Јоолсом разговарати за клавиром.

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.