poster

Вечер с Јоолсом Холландом

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 44

епизода: 5

Содржина

Уз Јоолса ќе у студију бити стадионски роцкери из Леицестера који наступају као главне звијезде Гластонбурyја. То су Касабиан, а извест ќе пјесме с њихова петог албума '48:13', који је назив добио према укупном трајању албума. Након сурадње с Давидом Бyрнеом 2013., њујоршка кантауторица Анние Цларк, умјетничког имена Ст. Винцент, поновно гостује у Јоолсовој емисији. Издала је пети, истоимени албум почетком 2014. Албум је примио све похвале критике.
Бивши члан групе Роxy Мусиц, те врхунски продуцент Бриан Ено удружио се с Карлом Хyдеом, фронтменом дугогодишњег плесног бенда Ундерwорлд, па су снимили албум 'Сомедаy Wорлд'. Ријеч је о природном споју мелодија и плесних ритмова. У емисији ќе наступити и Ибибио Соунд Мацхине, осмочлани британски бенд који мијеша западноафричке звуке с модерним пост-пунком и електроником, а на челу им је нигеријска пјевачица роѓена у Лондону, Ено Wиллиамс.
Њујоршка кантауторица Наталие Мерцхант, позната по дјеловању у склопу састава 10,000 Маниацс из 80-их, снимила је своју прву збирку оригиналних пјесама у задњих 13 година коју описују као 'примамљив микс политичког и особног'.
А свој телевизијски деби имат ќе и Георге Езра из Бристола који као своје глазбене утјецаје наводи Боба Дyлана и Wоодyја Гутхриеја.

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.