сезона: 2

епизода: 5

Содржина

У петој емисији у утрци за наслов најбољег остало је пет звјезданих пјевачких парова, а како се полако приближавамо финалу, атмосфера у студију Антон Марти Хрватске телевизије постаје све узбудљивија.
Сваки пар у вечерашњој емисији понудит ќе интерпретацију по једног глазбеног жанра: Маја и Жељко пјеват ќе поп, Јацqуес и Мила сwинг, Кармела и Ѓани роцк 'н' ролл, Никша и Ивана цоунтрy, а Марија и Горан соул.
Одлука стручног жирија у саставу Хусеин Хасанефендиќ Хус, Ксенија Еркер, Мартина Томчиќ и Рајко Дујмиќ ни вечерас неќе бити нимало лака, а тко ќе напустити натјецање у коначном ќе зброју одлучити и гласови гледатеља који тијеком цијелог тједна могу гласовати на сљедеќе бројеве телефона:

ЖЕЉКО ТОМАЦ и МАЈА БЛАГДАН 061 5104
КАРМЕЛА ВУКОВ ЦОЛИЌ и ЃАНИ СТИПАНИЧЕВ 061 5105
НИКША КУШЕЉ и ИВАНА КИНДЛ 061 5106
ГОРАН НАВОЈЕЦ и МАРИЈА ХУСАР 061 5107
МИЛА ЕЛЕГОВИЌ и ЈАЦQУЕС ХОУДЕК 061 5108

Извоѓачи наступају уз пратњу банда "Звијезде свирају".

Награда за једног од гледатеља који гласују је 10.000 куна на потрошачкој картици.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Сродне душе (2016)

    image
    Амy Бруни и Адам Беррy посјеќују особе које вјерују да су им куќе запосједнуте. Они покушавају успоставити контак са духовима и забиљежити паранормалне активности.
  • Неуспеле пластичне операције (2014)

    image
    У свијету у којем је љепота у оку проматрача,а пластичне операције су једноставно рјешење проблема, потрага неких људи за савршенством неки пут их оставља с...
  • Луди научници (2011)

    image
    У овој урнебесној и поучној серији упознајемо мушкарце и жене који у слободно време изазивају науку и могуќе. Многи од њих имају доказиве теорије и функционалне...
  • Каубоји са асфалта (2012)

    image
    Examine what it takes to move goods across Europe, from the perspective of the truckers themselves
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.