poster

Вечер с Јоолсом Холландом

Later... With Jools Holland (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 44

епизода: 3

Содржина

Јоолс угошќује свјетски познату британску групу Цолдплаy која се к Јоолсу враќа како би први пут извела пјесме с дугоочекиваног шестог албума "Гхост Сториес". Амерички роцкерски дуо - Дан Ауербацх и Патрицк Царнеy, тј. група Блацк Кеyс, такоѓер се враќа к Јоолсу и извест ќе нам неколико пјесама с њиховог осмог албума "Турн Блуе".
Америчка група Схарон Јонес & тхе Дап-Кингс, која изводи соул и функ, такоѓер ќе наступити.
Свој ќе солодеби, након судјеловања у многим другим групама, имати и извоѓач из западног Лондона, Дамон Албарн. Извест ќе нам неке складбе са свог албума "Еверyдаy Роботс".
Меѓу гостима извоѓачима је и пјевачица Азиза Брахим, роѓена 1976. у избјегличком логору у западној Сахари, камо се њезина мајка смјестила поткрај 1975. у бијегу од мароканске окупације Западне Сахаре. У доби од 11 година добила је стипендију за школовање на Куби, попут многих тадашњих сахарских ученика. Жељела је студирати глазбу, но одбили су јој молбу. Напустила је школу и вратила се у избјеглички логор 1995. те је развијала своју глазбену каријеру. Извест ќе нам складбе са свог албума "Соутак".
Ту је још и кантаутор и пијанист из сјеверног Лондона Том Хицкоx који ќе нам свирати пјесме са свог деби-албума "Wар, Пеаце анд Дипломацy".

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.