сезона: 2

епизода: 15

Содржина

За крај 2013. године, за крај забавног серијала "Волим Хрватску", за 15. емисију ево тимова:
Ренеовци - Марко Шкугор, Данијела Пинтариќ и Владо Калембер и Горановци - Анте Галиќ, Ивана Ковач и Никша Кушељ!
Сви смо славили, али тко је побиједио, сазнат ќете ове недјеље на И. програму ХРТ-а.
Будите с нама и играјте се уз питања:
Од које године се емитира глазбени серијал Лијепом нашом; у којој жупанији се налази Турчишќе;
највеќе насеље на свим јадранским отоцима је...; тко је заштитник града Сплита; на којем отоку су Врбник и Пунат; у којем спорту наше репрезентативце називамо баракудама; тко је супруг наше славне виолончелистице Ане Руцнер; које је точно значење ријечи "боцал"; тко изводи пјесму "Пјевајмо до зоре"; колико је хрватских првенстава у кошарци освојила Цибона - 14, 16 или 18; колико пута годишње, у просјеку, Хрвати оду на једнодневни излет, дакле, онај који не укључује ноќење?
И за крај да вас подсјетимо:
У двије године емитирања 30 емисија гаме схоwа Волим Хрватску угостили смо 180 познатих особа; пјевали 180 хрватских глазбених хитова; кроз 120 инсерата питањима подсјетили на спортске успјехе; уз 120 инсерата тражили одговоре из повијести хрватског филма и телевизије; открили вам значења 60 загонетних хрватских ријечи; погаѓали имена и презимена цца 400 познатих сународњака; 120 статистичких питања открила су истине о Хрватској и просјечним навикама њезиних граѓана у постоцима; натјецатељи су одговарали на више од 700 питања у игри Сретан роѓендан!
Подијелили смо 90 игрица Волим Хрватску сретним гледатељима који су телефонски точно одговорили на питања из емисија, 48 игрица и 120 вриједних дарова ХРТ-а и спонзора освојили су побједнички тимови кроз 30 емисија, а даривали смо и публику побједничких тимова с више од 2.600 разних пригодних дарова!
30 недјеља с вама су били домишљати, духовити, брзи на језику, спретни и неспретни, весели и тужни, сигурни у знању, понекад љути на коло среќе, сјајни глумци и незаборавни пухачи, непоновљиви воѓе тимова Рене Биторајац и Горан Навојец!
С дугогодишњим ХРТ-овским стажом водитељском палицом суверено је диригирао у пуној форми шармантан и свестрани Мирко Фодор!
У нади да ќе се ова успјешна сурадња наставити и у новом љету, цијела екипа гаме схоwа "Волим Хрватску" жели вам сретан Божиќ и нову 2014. годину!
Не заборавите да и у посљедњој емисији точним одговорима на тједно питање у наградној игри можете освојити друштвену игрицу "Волим Хрватску."
Више на www.хрт.хр/волим хрватску/ или на телетеxт страници број 421.

Слики

Волим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим Хрватску

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Dragon's Den (2014)

    image
  • Бинго

    image
    Немојте пропустити пренос јавног извлачења игре на среќу Бинго који ќе бити емитован из студија Хаппy телевизије.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.