Содржина

Да ли постоји разлика измедју нечије слике у медијима и приватно? Да ли познати уживају више од обичних људи и како? Које практичне савете за бољи живот нам могу дати стручњаци? Овај забавни талк схоw који се гледа у даху, у новој сезони, угостиќе звезде које ретко причају за медије. Следеќи жеље гледалаца емисија ќе се бавити стилом живота познатих, који ќе кувати, иќи на пијацу или у ноќни провод… и причати о својим навикама, пороцима и начинима опуштања. Своје место у фотељи код Иване Балтиќ заузеќе и највеќи спортски, музички или глумачки таленти док ќе савете за једноставнији и бољи живот давати и познати и стручњаци из разних области. У треќој сезони екипа емисије"ЈА ТО ТАКО" биќе и Ваше очи и уши на неким од догадјаја који Вас је највише интересовао, а три најзанимљивија питања гледалаца поставиќе гостима у студију.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Skrivena kamera

    image
    "Скривена камера" доноси урнебесне тренутке док обични људи постају несвесне звезде шала и трикова. Сакривена камера бележи њихове реакције на необичне и смешне...
  • ТВ минијатуре

    image
  • Affari Tuoi formato famiglia

    image
  • Видео стране

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.