poster

Нови малци у дивљини: Обојена вучица Лyца: документарна серија

New Kids in the Wild (2021)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7/10

сезона: 1

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Серија нас у пет наставака води на узбудљиво путовање кроз Јужну Америку, Индију и Африку. Сваки наставак представља једно младунче, његов карактер и изазове с којима се суочава одрастајуќи у дивљини.
У бразилском националном парку Серра да Цапивара живи Цхицо, младунац капуцина. Пратимо како тражи своје мјесто у заједници тих врло паметних животиња. Ако жели опстати, мора научити како разбијати индијске орахе оруѓем из каменог доба, као што су радили и наши преци прије много милијуна година.
У јужноафричким низинама упознат ќемо Усану, младунче гепарда, те њезину браќу и сестре. Пратит ќемо како израстају у најбрже копнене сисавце. Кад буде имала шест мјесеци, Усана ќе се суочити с гладним чагљевима и показати да се развија у неустрашиву гепардицу, каква је и њезина мајка.
У средишњој Намибији пратимо Лyцу, младунче афричкога дивљег пса, док учи ловити на изолираним планинским висоравнима. Кад постане све теже наќи храну, чопор ќе се окренути алфа-женки Зееми која ќе их одвести на богатија ловишта.
На другом крају свијета упознат ќемо Равија и Нину, близанце лаворепог макакија. Уче се сналазити у монсунским шумама индијскога горја Западни Гати. Кад понестане хране у крошњама, потражит ќе је на шумском тлу, али то је опасан свијет пун отровних грабежљиваца. Рави мора научити препознати опасност прије него што буде касно.
У националном парку Кругер у Јужноафричкој Републици, мала лавица Цхинга дошла је на свијет у доба обиља. Али мајка је мора што прије научити вјештинама опстанка у дивљини јер чопор хијена пријети цијелој скупини лавова.
У средишњој Намибији, чопор афричких дивљих паса лута дивљином. Зеема је донијела на свијет младунце меѓу којима је и одважна Лyца.
Чопор се стално суочава с пријетњама и тешко долази до хране. Лавови ќе их присилити да потраже други териториј. Среќа ќе им се осмјехнути кад Лyца угледа мочварну антилопу. Остали ќе кренути за њом и уловити први плијен након неколико дана. Младунци уживају у првом оброку који су сами уловили, а Лyца је корак ближе пуноправном чланству у чопору.

Продуцент: Debbie Hinnigan, James Manfull

Слики

Нови малци у дивљини: Обојена вучица ЛyцаНови малци у дивљини: Обојена вучица ЛyцаНови малци у дивљини: Обојена вучица ЛyцаНови малци у дивљини: Обојена вучица Лyца

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.