сезона: 1

епизода: 14 - Шаќир Амети

Содржина

У новом издању емисије Музички сат гостује Шаќир Амети, који ќе пјесмом и занимљивом причом покушати гледатељима О Канала уљепшати недјељно вече. Амети је средином прошле године објавио пјесму "Јутро је 5" и тако најавио нови албум, другачијег жанра у односу на оно што је до сада пјевао. Реакције публике су одличне, па Амети нестрпљиво очекује да се створе сви услови за објављивање новог албума.
Је ли тачно да је најбољи одбрамбени играч у фудбалу на бх. естради, зашто драгим особама са путовања доноси чарапе и штуцне, шта му најтеже пада у послу којим се бави, зашто навија за Јувентус, само су неке теме о којима ќе Шаќир Амети разговарати са Ларисом Саром Балтиќ, водитељицом емисије Музички сат.

Слики

Музички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сатМузички сат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Лепша страна света

    image
    Извештаји о познатим личностима.
  • Музички шоу

    image
    Музички шоу БН телевизије.
  • Музички спотови

    image
    Бидете со нас и уживајте во блокот на добра музика што ја избираме само за вас! Дневна доза на забава со музика од сите жанрови и стилови. Уживајте во удобноста...
  • Zlatna ploča

    image
    Глазбена емисија Радио телевизије Србије у којој Вам из архива приказујемо велике хитове наших познатих глазбеника.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.