Содржина

У градиќу на Средњем западу испоставља се да је музејска скулптура у ствари успавано митско биќе – базилиск – толико отровно да својим погледом може да окамени људе. Када се биќе пробуди током потпуног помрачења сунца и крене да пустоши град, само археолог, етнолог, инвеститор и припадник Националне гарде могу да му стану на пут пре него што сретне још једног припадника своје врсте и не изроди још десетине нових чудовишта!
Универзитетски археолог Хари и њего партнер Руди, откопавају у Либији предмет за који верују да је древни артефакт. Односе предмет на њихов универзитет у Колораду, не знајуќи да су налетели на Базилиск, чудовиште са непробојним оклопом, паралишуќим отровом и способношќу да својим погледом окамени људе. Оно што додатно закомпликује ситуацију је пар лажних уметника који покушавају да доѓу до древног скиптра, који контролише митску змију, док се америчка војска приближава одлуци да употреби своје последње средство: нуклеарно наоружање.

Слики

Василиск: Змијски царВасилиск: Змијски царВасилиск: Змијски царВасилиск: Змијски цар

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.