Andy Samberg

Ditëlindje: 1978

Aktor:

 1. ...
  Rod Kimble
 2. ...
  Homeless Man
 3. ...
  Robbie Klaven
 4. 4. ES.TV (2009), seriale
  ...
  Self - Guest
 5. ...
  Quincy
 6. ...
  Gerry Perry
 7. ...
  Self - Presenter
 8. ...
  Todd
 9. ...
  Jesse
 10. 10. Cuckoo (2012), seriale
  ...
  Cuckoo
 11. ...
  Van
 12. ...
  Self - Roaster
 13. ...
  Jake Peralta
 14. 14. Fqinjët (2014), Film
  ...
  Toga #1
 15. 15. Top Chef Duels (2014), seriale
  ...
  Brooklyn Nine-Nine
 16. ...
  Aaron Williams
 17. ...
  Conner
 18. ...
  Marty Hass
 19. ...
  Eric
 20. ...
  Kenny G
 21. ...
  Johnny
 22. ...
  Self - Presenter
 23. ...
  Johnny (voice)
 24. ...
  Jose Canseco
 25. ...
  Nyles
 26. ...
  Self
 27. ...
  Benedict Arnold (voice)
 28. 28. Baking It (2021), seriale
  ...
  Self - Host
 29. ...
  Jonathan (voice)
 30. ...
  Andy Samberg
 31. 31. Digman! (2023), seriale
  ...
  Rip Digman

Skenaristi:

 1. 3. Digman! (2023), seriale
  ...
  (creator)

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. ...
  executive producer
 3. ...
  executive producer
 4. ...
  producer (p.g.a.)

Zeri:

 1. ...
  Ham
 2. ...
  'Baby' Brent
 3. ...
  Jonathan
 4. ...
  Brent McHale
 5. ...
  Jonathan
 6. ...
  Junior
 7. ...
  Johnny
 8. ...
  Johnny
 9. ...
  Jonathan
 10. ...
  Dale
 11. ...
  Ben Reilly

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.