poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovelë | Venezuelë, Kolumbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 67

PëRMBLEDHJE

Fabiola pristaje na večeru sa Sergiom. Alonso ih vidi zajedno i poludi. Sergio je oduševljen i sve ispriča Maleni. U međuvremenu Alonso pokušava natjerati Fabiolu da shvati da je ono što se dogodilo pod tušem trik koji je Malena izvela kako bi se posvađali, ali Fabiola i dalje gaji snažne sumnje. Marisol zamoli Alonsa da odustane od Fabiole. Corina povjerava Zenaidi da je zaljubljena u Rodriga Irazábala. Zenaida je užasnuta. Za to vrijeme Ricarda i Dinorah imaju osjećaj da je Corina važna Rodrigu, ali Dinorah ipak nije voljna napustiti Rodriga. Rubén nazove u Olegariovu kuću, razgovara sa Zenaidom i traži da vidi Amparo, no tada stiže Olagario i ona prekida razgovor jer se mora pobrinuti za Amparo. Pancho pokušava navesti Olegaria da razmisli o onome što Amparo i Rubén osjećaju, ali on ustraje u tome da ne želi da mu kći bude s običnim radnikom.

Fotot

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.