Ovaj svet se menja


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

U novom izdanju emisije "Bunt", predstavljamo vam 13. studijski album Bajage i instruktora "Ovaj svet se menja", koji su kao zajedničko izdanje objavile dva najveće i najstarije diskografske kuće u regionu - PGP RTS i Jugoton Kroacija rekorda. Gost Bunta je Momčilo Bajagić Bajaga, čiji hitovi uprkos svim izazovima, za mnoge generacije ostaju - večni...
Premijerno u ovoj emisiji, videćete i prvi video spot sastava "ZeroTwo"- nesvakidašnjeg dvojca iz Niša, koji je osvojio treće mesto na petom Bunt Rok Festivalu.
Saznaćete i ko stoji iza benda "Ujka Joja i sestrići", kakvu priču i poruku nosi nova pesma "Samo budale i konji" kragujevačkog benda "Trotters"
Nataša Guberinić, jedna od najboljih pevačica iz regiona odlučila je da se posveti solističkoj karijeri.. U ovom izdanju "Bunta", čućete njenu pesmu "Killed".
Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar: Stefan Jovčić

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.