poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2021)

Sport, Talk-show | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

U emisiji Dudo i prijatelji gledamo hrvatskog sportaša koji od ukupno 10 profesionalnim mečeva ima 10 pobjeda. Protekla godina za njega je bila najuspješnija u karijeri, pa kaže kako bi želio postati olimpijski pobjednik i najboljih hrvatski boksač u povijesti! Njegovo ime dobro je poznate u svijetu boksa, Filip Hrgović gost je emisije Dudo i prijatelji.

Fotot

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Football Focus

    image
    This sports programme takes a look at the latest happenings from around the football scene, including all levels of English and Scottish football.
  • Kampionët

    image
  • Sportschau

    image
    The german TV-show from "Das Erste" is about every kind of sport, from winter sport to football, from tennis to motor sport.
  • ZDF-Mittagsmagazin (1989)

    image
    The magazine shows the latest news from Germany and around the world as well as detailed background information on events in politics, business, sport and culture.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.