poster

Kruške i jabuke

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

Gatim | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 45

PëRMBLEDHJE

Koja polovica bračnog para Ćurić bolje kuha? Madlena ili Dario? Madlena Ćurić, asistentica u nastavi iz Sesveta, kuhat će s Nenadom Posavcem (ekipa "Kruške"), a Dario Ćurić, operni pjevač iz Sesveta, sa Sašom Fridom (ekipa "Jabuke").
U Brzoj košari najprije se nadmeću a zatim surađuju Nenad Posavac i Saša Frid.
Gost kuhar je Ante Udovičić.
Producent projekta: Denis Škorput
Urednica emisije: Ljiljana Vuglač
Urednica projekta: Snježana Nožinić

Fotot

Kruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabuke

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Bakina kuhinja (2014)

    image
    Svatko od nas ima svoja dragocjena sjećanja kad je riječ o omiljenim jelima iz kuhinja naših baka. Sigurno se i vi sjećate barem jednog omiljenog bakinog...
  • Gatimet e Miljushkës

    image
    Miljuschka Witzenhausen shares her favourite recipes. Each episode Miljuschka cooks two dishes, from the most delicious main courses to tasty desserts.
  • Hrana za dušu

    image
    Radmilo Bumber nas vodi u novu avanturu u kojoj će na nekom novom putovanju, uz dobru priču i još bolje recepte servirati hranu za dušu.
  • Ju Bëftë Mirë (2014)

    image
    When you wonder what to eat, simple and well-known recipes always come in handy. These are the suggestions of the famous culinary duo, Lora and Stojan.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.