poster

TV lica: Bogdan Tirnanić

Tv lica...kao sav normalan svet

Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Emisija TV lica… kao sav normalan svet, posvećena je doajenu srpskog novinarstva Bogdanu Tirnaniću [1941- 2009].
U oktobru 2004. ekipa emisije provela je jedan dan sa njim i njegovom suprugom, glumicom Darom Džokić. Bila je to prilika da Tirke govori o tome kako je počinjao novinarsku karijeru, zašto mu je žao što nikada nije pisao o ceni jagoda na Bajlonijevoj pijaci uz opasku da i o tome može dobro da se piše. Govorio je o tome ko su bili ljudi sa kojima je radio, zbog čega je pisanje kolumne stvar prestiža, a zabeleženo je i kako nastaje jedna njegova kolumna. U šetnji po omiljenom Dorćolu, uz uobičajene duhovite opaske, govorio je o novinarskom autoritetu, o politici, državi, ali i o nezaobilaznim temama, fudbalu i filmu.
repriza, 19. februar u 05:34 i 13:34

Fotot

TV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan Tirnanić

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.