poster

Znanstveni krugovi

Znanstveni krugovi (2013)

Dokumentar | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Oblaci su nakupine vodenih kapljica i čestica iz drugih izvora. Kako te čestice utječu na nastanak oblaka, pa onda i na klimu na zemlji? Zašto je fotokataliza najpovoljnija metoda za pročišćavanje vode i zraka na poljoprivrednim površinama? U kojim je uvjetima u Rijeci konstruiran i proizveden torpedo, prvi na svijetu, i s kojim ciljem? Kako su znanstvenici Prometnog fakulteta osmislili samohodni vagon i gdje će ga sve biti moguće koristiti? Na Građevinskom fakultetu od recikliranog materijala razvili su novi proizvod za zaštitu od buke. Kako su to uspjeli i koja su mu svojstva?
Realizatorica: Petra Marotti
Novinarke: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Ščurić, Sandra Pavković

Fotot

Znanstveni krugoviZnanstveni krugovi

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Eko perspektive

    image
  • Në Kërkim të... (2018)

    image
    Documentary series hosted by Zachary Quinto based on the 1970s series that examined unexplained phenomena from all over the world.
  • A Year In The Wild (2012)

    image
    Prolazeći svim krajolicima svijeta tijekom jedne godine, saznat ćemo kako godišnja doba utječu na različite dijelove svijeta u različita doba godine i kako se...
  • Geo 360 (1999)

    image
    Nëse ato përshkruajnë zhytësit e detit të thellë në trekëndëshin e Bermudës ose mbajtësit në pikat e largëta të pyllit siberian, ky dokumentar na jep njohuri për...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.