poster

Vice

Vice

Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

UTORAK - 11. decembar u ponoć
MOJE VELIKO VEŠTIČIJE VENČANJE
Pre nekoliko godina, novinarka Majlin Larson je za Broadly provela letnju dugodnevnicu sa navodno najmoćnijim veštičjim klanom u Rumuniji. Jedna od najmoćnijih veštica, Mihaela Minca, postala je internacionalno poznata među sujevernim klijentima iz raznih krajeva sveta.
Ove godine je planiran još veći događaj - Majlin je pozvana veštičje venčanje, Mihaelin sin Antonio se ženi sedamnaestogodišnjom devicom Beatris, koja je usput i njegova rođaka. Kako veštičja tradicija ugovorenih brakova između rođaka funkcionišeu današnjem svetu?
KINESKI ONLAJN FILMSKI HITOVIU ovoj epizodi VICE Filmskog kluba inostranih filmova, odlazimo iza kulisa kineskog OBM-a, iliti Online Big Movies-a. Ovi onlajn filmovi zaobilaze kineske restriktivne zakone o cenzuri i predstavljaju igralište za dolazeće filmadžije. Sreli smo se sa veteranom režije Bouvijem Lauom i novajlijama Žang Taom i Žang Veigsanom koji su postigli uspeh u okviru OBM mreže.
SREDA, TV Prva u ponoć
#onokad kažem NE

SOS telefon za žene koje su žrtve nasilja zazvoni više od 2500 puta godišnje. U Srbiji godišnje u porodičnom i partnerskom nasilju bude ubijeno oko 30 žena. Neki oblik nasilja trpi svaka druga žena. Prepoznavanje nasilja se uči u mladosti a problemi mladih u vezama koji uključuju i nasilje, često se smatraju banalnim, prolaznim i nevažnim, a zapravo mogu da budu jako bitni za kreiranje budućeg modela ponašanja u vezama.
Baš zbog ovoga, u novom VICE dokumentarcu "#onokad kažem NE", koji je kreiran uz podršku AVON Srbija, VICE ekipa posetila je tri različite sredine, tri različita grada, sa tri kraja Srbije. U svakom gradu sa mladim devojkama smo razgovarali o tome šta za njih znači nasilje, a šta ljubav, šta ljubomora, a šta briga, što su pojmovi koji se često mešaju u tinejdžerskim vezama, a krucijalno je da se baš u ovom dobu razdvoje.
POROĐAJ - MOMCI O DEVOJKAMA (SA BARBI FEREIROM)
Porođaj je jedan od najneverovatnijih iskustava kroz koje žena može proći u toku svog života, ali koliko o njemu zapravo znaju muškarci? Barbi Feriera je izašla na ulice Njujorka da istraži ovo pitanje.
Šta je VICE
Medijska onlajn platforma "Vice" (www.vice.com/rs) postigla je veliki uspeh u Srbiji, a deo njihovog bogatog sadržaja pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.
Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija VICE medija pokrenula lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.
"Činjenica da se VICE svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste", rečeno je u VICE
Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća.
VICE je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

Fotot

ViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceVice

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.