poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Stil jetese, info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 46

PëRMBLEDHJE

Izgubili smo bitku za cjepiva, a tržište kontroliraju svjetske kompanije. Otkrio je to uredniku 'Zdravlja na kvadrat' Daliboru Bosančiću ministar zdravstva Milan Kujundžić u intervjuu koji gledatelji imaju priliku pogledati u ovotjednom izdanju emisije. Ministar je također govorio o Imunološkom zavodu i proizvodnji krvne plazme, trebaju li ondje djelatnici strahovati za svoja radna mjesta, kako riješiti osam milijardi duga u zdravstvu, kao i o poskupljenu dopunskog, obustavi lijekova, listama čekanja te Zakonu o zdravstvenoj zaštiti.
Ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio je i nastavak gradnje Sveučilišne bolnice na lokaciji zagrebačkog naselja Blato, koju već 30 godina nagriza zub vremena. Onamo bi se najprije, za tri godine, uselila dječja bolnica, a za deset godina preselile bi se i neke druge zagrebačke bolnice. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražuje je li to moguće.
Hrvatska je dobila Jedinicu za liječenje zatajenja crijevne funkcije u KBC-u Zagreb. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' predstavit će multidisciplinarni tim stručnjaka koji u ovoj jedinici skrbi o bolesnicima s akutnim i kroničnim zatajenjem crijevne funkcije pod budnim okom profesora Željka Krznarića.
'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o pomagalima u kupaonici baziranim na pomoći invalidnim, starijim i nemoćnim osobama.
Nije li neobično da nas jedno obično povrće tako često rasplače? Što je to u luku što nam tjera suze na oči i kakve sve blagodati imamo od luka, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadart'!
Rubrika 'Vi pitate' u ovotjednoj emisiji donosi odgovore na pitanja o plaćanju zdravstvenih usluga. Kako pokriti troškove liječenja ako se želimo liječiti, primjerice, izvan države?

Fotot

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Prive

    image
    Emisioni i showbizit nr.1 në vend me Liberta Spahiu, çdo javë hap dyert në botën e yjeve tanë duke sjellë intervistat, reportazhet më pikante rreth të rejave të...
  • Jo vetem mode

    image
    Gjithçka përtej modës nga Orinda Huta. Nje zbulim i vazhdueshëm i gjithçkaje të bukur që na rrethon. Një takim me artizanë, artistë, arkitektë, historianë,...
  • Littoral

    image
  • vox nachrichten

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.