poster

Fotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u Rijeci

Fotografija u Hrvatskoj (2013)

Dokumentar | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 1/10

PëRMBLEDHJE

Riječki fotografi 19. i početka 20. stoljeća svoj su osebujni doprinos hrvatskoj fotografiji ostvarili snimkama industrijskih pogona, nadrealnih ugođaja radionica svjetskog glasa poput Torpeda i Tvornice papira, luke i riječkog Korza, strmina klanca Rječine... Salamon Hering, Carlo Zamboni, Ilario Carposio i Edmund Jelušić poznata su fotografska imena čiji su portreti, uz već navedene motive, najuvjerljiviji svjedoci toga vremena.

Fotot

Fotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u RijeciFotografija u Hrvatskoj: Fotografija 19. stoljeća u Rijeci

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.