poster

Blood of Wine

LE SANG DE LA VIGNE 2 / BLOOD OF THE WINE (2011)

Dramë, Krim | Francë
Regjia: René Manzor

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 2

EPISODI: 6

PëRMBLEDHJE

Benjamin Lebel je žrtva napada na cesti i završava u bolnici. Budi se iz kome nakon dva dana, ali djelomično je izgubio pamćenje. Iako ga liječnici žele zadržati u bolnici, tvrdoglavi Benjamin izlazi na svoju ruku budući da mu je u napadu nestala dragocjena bilježnica u koju je deset godina pisao opaske o iznimnim vinima.
Njegova partnerica France vodi ga na odmor blizu Bordeauxa. Ali Benjamina uskoro poziva kapetan policije Dumont u dvorac Gensac jer je ondje netko ukrao boce vina. Naime, na mjestu zločina nalazila se njegova dragocjena bilježnica.
Benjamin je postao sumnjivac, a budući da se ne može pouzdati u narušeno pamćenje, oslanja se na svoj istančani njuh. Uz njega su bezrezervno France, Silvere i Mathilde, premda je Mathilde rastrgana između laboratorija i svog oca koji je nedavno izašao iz zatvora. Tko želi nauditi Benjaminu? Imaju li u zločinima svoje prste Mathildin otac i njegova sumnjiva poznanstva?
Benjamin odlučno istražuje, premda je to katkad nerazumno i opasno...

Fotot

Vino u krvi 01Vino u krvi 02Vino u krvi 03Vino u krvi 04Vino u krvi 05Vino u krvi 06Vino u krvi 07Vino u krvi 08

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Istrage podno Watzmanna (2019)

    image
    Commissioners Benedikt Beissl and Jerry Paulsen investigate murder cases in Berchtesgaden.
  • Friesland (2014)

    image
    The humorously created crime films play in Ostfriesland and surroundings.
  • Power (2014)

    image
    "Power" tells the story of James "Ghost" St. Patrick, a wealthy New York City nightclub owner who caters to the city's elite. He wants to build an empire, turn...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.