poster

Knjazalište: Petar Grašo kao pic majstor

Knjazalište (2023)

Regjia: Robert Knjaz

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 1/10

SEZONI: 1

EPISODI: 8

PëRMBLEDHJE

Legendarni kantautor i zet Tončija Huljića, Petar Grašo, u Knjazalištu igra svoju ulogu iz snova. Odveli smo ga u Napulj, svjetsko pizza središte, gdje je postao šegrt "Maradoni za pizze", pizzaiolu Diegu. Slaže li Petar sastojke za pizzu jednako dobro kao sastojke za pjesmu? Kako se snašao u akrobacijama s tijestom i kakvom ga je poslasticom budućnosti šokirao chef Ivan Pažanin? O Grašinoj sportskoj prošlosti, glazbenoj sadašnjosti i kulinarskoj budućnosti gledajte na HTV-u.
Grašo i pizza, prava poslastica!
Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz

Skenaristi:
Regjisori: Ivana Rukavina
Hosti: Robert Knjaz
Editori: Jozo Barišić

Fotot

Knjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstor

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.