poster

KUMOVI

Kumovi (2022)

Krim, Dramë | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 5.7/10
(3 Voto)

SEZONI: 1

EPISODI: 5

PëRMBLEDHJE

Janko pomaže Martinu i vodi ga doktorici Luci te se čini da se time malo iskupio kod nje. A Stipan, koji nije vidio sudar, pomisli da Janko šuruje s Martinom. Odlazi u Aljošinu kuću i tamo nađe Zvoninu vizitku što mu je još jedna potvrda da nova obitelj paktira s Akrapima. Vinko i Aljoša dolaze na imanje, gdje ih bijesni Stipan optuži da su doveli neprijatelja Akrapa u kuću. Vinko i Aljoša su zatečeni.
Luce saznaje od zbunjenog Martina da Janko nije njegov spasitelj, već progonitelj. Luce je ponovno ljuta na Janka. Anđela je u međuvremenu raširila trač po mjestu i sada svi znaju da su Aljoša i Vinko braća.
Vinko se razbjesni kad čuje da je Matija provela noć s Akrapom u njihovoj kući, no razgovor s kćerkom spriječi Jadranka. Traži od Vinka da se smiri i odloži razgovor do ujutro. Stipan, s druge strane traži od Vinka da pod hitno dovede svoju obitelj u red i spriječi vezu Matije s neprijateljem Akrapom. Vinko je između dvije vatre i pred veliko odlukom.
Vesna dočeka Aljošu s neugodnim iznenađenjem - unajmila je sobe kod Mirjane. Aljoša kategorički odbija otići k Mirjani pa mu Vesna naloži da onda on sam otkaže sobe. Aljoša shvaća da neće moći izbjeći susret s bivšom ljubavi.

Fotot

KUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVI

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • The good fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Deadly Tropics (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • Donna Leon (2000)

    image
    In each story, Venetian detective commissioner Guido Brunetti investigates and solves one or more crimes, usually including murder, in the doges' city, with some...
  • Elementary (2012)

    image
    A modern take on the cases of Sherlock Holmes, with the detective now living in New York City.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.