Wхат'с уп Јапан

What's up Japan (2024)

Режисер: Sandra Basso

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

На јапанској пацифичкој обали посјетили смо градиќ Матсузаки који је честа локација за снимање серија и филмова јер осим погледа на свету планину Фуји, традиционалних куќа и поља квалитетне риже, ту су за туристе најважније дуге пјешчане плаже. Свједочили смо како у технолошки напредној држави људи у администрацији још увијек пишу оловком и сједе окружени тонама папира, докумената и архиве. Потреси у Јапану чести су и разорни па смо провјерили која су правила градње и поштују ли се закони и правила. Сусрет с једним човјеком увео нас је у свијет јапанске маште, у свијет манги и анима, стрипова и цртаних филмова који су важан дио јапанске културе и свакодневице, јер манге и аниме утјечу на одијевање, понашање и промишљање Јапанаца, а важан су извозни производ. Јапанско незнање енглеског било је истодобно трауматично и забавно па смо провјерили који је разлог томе.

Автор: Goran Milić
Монтажа: Valent Balun

Слики

Wхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп ЈапанWхат'с уп Јапан

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.