Содржина

Преживјети је највише чему се можеш надати.
Хели (Армандо Еспитиа) је 17-годишњи младиќ који ради у творници аутомобила. Под истим кровом живи с оцем, запосленим у истој творници, својом женом Сабрином (Линда Гонзáлез), њиховом бебом те сестром Естелом (Андреа Вергара). Његов живот је типично радничко преживљавање без могуќност финанцијског или било каквог другог напредовања, а утјеху не проналази нити у односу са супругом. Његова сестра Естела је у вези с војним кадетом Бетом (Јуан Едуардо Палациос), који се јако жели упустити у сексуалне однос с Естелом, но не успијева је наговорити због њезиног страха да не остане у другом стању. Једног дана Бето је запроси те предложи да побјегну заједно. Како би се домогао новаца, одлучи продати украдени кокаин који је војска заплијенила. Прије продаје Бето га одлучи сакрити у Хелијевој куќи, но Хели га проналази.
Изврсна мексичка криминалистичка драма независне продукције био је мексички приједлог за најбољи страни филм на 86. Осцарима, који ипак није био номиниран, но без обзира на неуврштавање, сугестија да се наѓе меѓу најбољим страним свјетским филмова довољно говори о каквом калибру филма се ради. Штовише, на фестивалу у Цаннесу редатељ Амат Есцаланте освојио је Златну палму, која није била изолирани тријумф. Филм је још освојио 12 награда, што га сигурно сврстава на листу најзанимљивијих филмова изван енглеског говорног подручја у 2013.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.