Содржина

Осам мушкараца у четрдесетим годинама упадају у свакодневне ситуације откривајуќи свој главни проблем: Мушку кризу идентитета. Збуњени су и њихово понашање формира мозаик осеќања које мушкарци углавном не испољавају.
Немилосрдни портрет осморице савремених мушкараца и жена у њиховим збрканим животима. После терапије, биполарни Ј постаје савршени пример за психоанализу. Е поново живи са својом мајком, након што је изабрао мачку уместо девојке. Прељубник С покушава да придобије своју бившу жену Елену. Разни лекови не помажу Г-у да схвати зашто његова жена има аферу, а Л мора да научи да распознаје имена своје жене и свог пса. Ожењени П биќе понижен после срамотног удварања колегиници Мамен на журци у канцеларији. Марија и Сара уче своје затворене мужеве отвореном разговарању о осеќањима. Можете их волети или мрзети, али познато понашање ових осморо људи у својим четрдесетим годинама ствара забаван емотивни мозаик: Мистерију мушког идентитета.

Слики

По еден пиштол во ракаПо еден пиштол во ракаПо еден пиштол во ракаПо еден пиштол во ракаПо еден пиштол во рака

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.