Alex Zakrzewski

actor

Режисер:

 1. 1. Закон и ред (1999), серија
 2. 4. Агенција (2001), серија
 3. 8. Близу дома (2005), серија
 4. 9. Бројеви (2005), серија
 5. 10. Јединица (2006), серија
 6. 11. Tell Me You Love Me (2007), серија
 7. 12. Knight Rider (2008), серија
 8. 13. Добра жена (2009), серија
 9. 15. Хаваи 5-0 (2010), серија
 10. 16. Догаѓај (2010), серија
 11. 17. Плаве крви (2010), серија
 12. 20. Стална мета (2011), серија
 13. 22. Тајни круг (2011), серија
 14. 23. Црна Листа (2013), серија
 15. 24. Салем (2014), серија
 16. 26. Доктор Раш (2014), серија
 17. 27. Тиранин (2014), серија
 18. 28. Бош (2014), серија
 19. 29. 12 мајмуна (2015), серија
 20. 31. Шифра црно (2015), серија
 21. 32. Дердевил (2015), серија
 22. 35. Добра бoрба (2017), серија
 23. 36. Chicago Justice (2017), серија
 24. 37. ФБИ (2018), серија
 25. 38. Посредница (2019), серија
 26. 40. Портланд (2019), серија
 27. 43. FBI: International (2021), серија

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.