SERIALE

 • Tuttifrutti - Stag. 2023 - Puntata 22

  e shtunë

  13.4.24

  09:30

  Tuttifrutti - Stag. 2023 - Puntata 22

  Tuttifrutti

  Intrattenimento

 • Snivanja i preplitanja

  e shtunë

  13.4.24

  19:24

  Snivanja i preplitanja

  Snivanja i preplitanja

  Programski koncept pod naslovom “Snivanja i preplitanja” predstavlja spajanje dve umetničke discipline: likovne primenjene umetnosti i muzičke umetnosti, pisane za klavir. Koncept se zasniva na izboru 14...

 • Tuttifrutti - Stag. 2023 - Puntata 22

  e shtunë

  13.4.24

  20:30

  Tuttifrutti - Stag. 2023 - Puntata 22

  Tuttifrutti

  Intrattenimento

 • Snivanja i preplitanja

  e diel

  14.4.24

  02:10

  Snivanja i preplitanja

  Snivanja i preplitanja

  Programski koncept pod naslovom “Snivanja i preplitanja” predstavlja spajanje dve umetničke discipline: likovne primenjene umetnosti i muzičke umetnosti, pisane za klavir. Koncept se zasniva na izboru 14...

 • Eskiz

  e diel

  14.4.24

  12:00

  Eskiz

  Eskiz

 • Anlatı

  e diel

  14.4.24

  12:15

  Anlatı

  Anlatı

 • Eskiz

  e diel

  14.4.24

  17:15

  Eskiz

  Eskiz

 • Sanat Terimleri

  e diel

  14.4.24

  20:15

  Sanat Terimleri

  Sanat Terimleri

 • Resme Yolculuk

  e hënë

  15.4.24

  12:30

  Resme Yolculuk

  Resme Yolculuk

 • Sanat Terimleri

  e hënë

  15.4.24

  18:15

  Sanat Terimleri

  Sanat Terimleri

 • Müstesna

  e hënë

  15.4.24

  18:30

  Müstesna

  Müstesna (2023)

 • Müstesna

  e martë

  16.4.24

  03:30

  Müstesna

  Müstesna (2023)

 • Umetnost igre

  e enjte

  18.4.24

  23:00

  Umetnost igre

  Umetnost igre

 • Umetnost igre

  e premte

  19.4.24

  14:25

  Umetnost igre

  Umetnost igre

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.