SERIALE Faqja 1

 • Counting the Cost

  e shtunë

  13.4.24

  10:30

  Counting the Cost

  Counting the Cost (2021)

  How to invest in mRNA - the breakout vaccine technology of the pandemic that could revolutionise medicine.

 • Capitol Hill Show

  e shtunë

  13.4.24

  12:30

  Capitol Hill Show

  Capitol Hill Show

  Ahead of US presidential elections TRT World’s Capitol Hill Show brings forward exclusive interviews with the candidates and paramount political figures.

 • Svijet

  e shtunë

  13.4.24

  12:45

  Svijet

  Svijet (2020)

 • Perballje

  e shtunë

  13.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • #Helvetica

  e shtunë

  13.4.24

  15:59

  #Helvetica

  #Helvetica (2024)

 • #Helvetica

  e shtunë

  13.4.24

  16:02

  #Helvetica

  #Helvetica (2024)

 • A tutto idrogeno - Presa Diretta - Puntata del 08/04/2024

  e shtunë

  13.4.24

  17:15

  A tutto idrogeno - Presa Diretta - Puntata del 08/04/2024

  Presadiretta

  Secondo molti l'idrogeno è il vero protagonista della transizione green, il tassello mancante che renderà possibile la decarbonizzazione dei nostri sistemi energetici. L'idrogeno verde, il gas pulito, prodotto...

 • Witness

  e shtunë

  13.4.24

  18:30

  Witness

  Witness (2023)

  Under Israeli bombardment, nine-year-old Elaf and her family struggle to find safety in the Gaza Strip.

 • The Bottom Line

  e diel

  14.4.24

  01:30

  The Bottom Line

  The Bottom Line (2022)

  Weekly discussion show on US politics and policies hosted by Steve Clemons.

 • Capitol Hill Show

  e diel

  14.4.24

  01:30

  Capitol Hill Show

  Capitol Hill Show

  Ahead of US presidential elections TRT World’s Capitol Hill Show brings forward exclusive interviews with the candidates and paramount political figures.

 • Counting the Cost

  e diel

  14.4.24

  05:30

  Counting the Cost

  Counting the Cost (2021)

  How to invest in mRNA - the breakout vaccine technology of the pandemic that could revolutionise medicine.

 • Queens That Changed The World

  e diel

  14.4.24

  09:50

  Queens That Changed The World

  Queens That Changed The World (2023)

  Boudica's husband Prasutagus, who was chief of the Iceni, died before Roman invaders beat her and had her daughters raped; in revenge, Boudica and her army razed Roman cities to the ground.

 • The Bottom Line

  e diel

  14.4.24

  10:30

  The Bottom Line

  The Bottom Line (2022)

  Weekly discussion show on US politics and policies hosted by Steve Clemons.

 • #Helvetica

  e diel

  14.4.24

  11:21

  #Helvetica

  #Helvetica

 • Perballje

  e diel

  14.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

Emri « 1 2 3 4 5 » Mbiemri

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.