Nina Kunzendorf

actor

Ditëlindje: 1971

Aktor:

 1. ...
  Litzy
 2. ...
  Nina Gräfin von Stauffenberg
 3. ...
  Andrea
 4. ...
  Fanny Damaschke
 5. ...
  Lisa Kranz
 6. ...
  Liane Bergmann
 7. ...
  Margarete
 8. ...
  Anja Amberger
 9. ...
  Helen Berg
 10. ...
  Frau Landfried
 11. 11. Feniksi (2014), Film
  ...
  Lene Winter
 12. ...
  Therese Bloch-Bauer
 13. ...
  Ursula Thern
 14. ...
  Heike
 15. ...
  Rommy Kirchhoff
 16. ...
  Rommy / Journalist
 17. 17. Charité (2017), seriale
  ...
  Dr. Ingeborg Rapoport
 18. 18. Hackerville (2018), seriale
  ...
  Vanessa Wagner
 19. ...
  Dr. Winter
 20. ...
  Ellen Bouché
 21. ...
  Madeleine
 22. 22. Klassentreffen (2019), seriale
  ...
  Katharina
 23. ...
  Katharina
 24. 24. Ökozid (2020), Film
  ...
  Wiebke Kastager
 25. ...
  Dr. Stern
 26. ...
  Rommy Kirchhoff
 27. ...
  Dr. Stern
 28. 28. Altes Land (2020), seriale
  ...
  Marlene von Kamcke
 29. ...
  Maria Sager
 30. 30. Furia (2021), seriale
  ...
  Kathi
 31. ...
  Alice Grünberg
 32. ...
  Dr. Hanne Hanken

Zeri:

 1. ...
  German Comment
 2. ...
  Self - Sprecherin
 3. ...
  Self - Narrator

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.