T.J. Miller

Ditëlindje: 1981

Aktor:

 1. ...
  Hud
 2. ...
  Rory
 3. ...
  Stainer
 4. ...
  Ranger Jones
 5. ...
  Dan
 6. ...
  Gilleece
 7. ...
  Tuffnut
 8. ...
  Billy
 9. ...
  Prancer (voice)
 10. ...
  Chipper Host / Darcy
 11. ...
  Robbie Valentino
 12. ...
  Tuffnut
 13. ...
  Tuffnut
 14. ...
  Lucas Flannery
 15. ...
  Jason
 16. 17. Silicon Valley (2014), seriale
  ...
  Erlich Bachman
 17. 19. Dedpull (2016), Film
  ...
  Weasel
 18. ...
  Clay Vanstone
 19. ...
  Himself
 20. ...
  Chad Bailey
 21. 23. Crashing (2017), seriale
  ...
  T.J. Miller
 22. ...
  I-R0k
 23. 25. Dedpull 2 (2018), Film
  ...
  Weasel
 24. ...
  Self (archive footage)
 25. ...
  Paul Abel
 26. ...
  Louis

Skenaristi:

Zeri:

 1. ...
  Tuffnut
 2. ...
  Tuffnut
 3. ...
  Tuffnut
 4. ...
  Prancer
 5. ...
  Tuffnut
 6. ...
  Fred
 7. ...
  Tuffnut
 8. ...
  Augie
 9. ...
  Gene

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.