Selena Gomez

Ditëlindje: 1992

Aktor:

 1. ...
  Waterpark Girl
 2. ...
  Julie
 3. ...
  Alex Russo
 4. ...
  Mary Santiago
 5. ...
  Alex Russo
 6. ...
  Carter
 7. 7. ES.TV (2009), seriale
  ...
  Self
 8. ...
  Beezus Quimby
 9. ...
  Grace / Cordelia Winthrop Scott
 10. ...
  Faith
 11. ...
  V.I.P. Girl
 12. ...
  The Kid
 13. ...
  Alex Russo / Evil Alex
 14. ...
  Kate
 15. ...
  Nina Pennington
 16. ...
  Self
 17. ...
  Phi Lambda President
 18. ...
  Lisa
 19. ...
  Dot
 20. ...
  Self
 21. ...
  Mavis (voice)
 22. ...
  Zoe
 23. ...
  Chan
 24. ...
  Self - Audience Member
 25. 26. Selena + Chef (2020), seriale
  ...
  Self
 26. ...
  Self - Audience Member
 27. ...
  Mabel Mora
 28. ...
  Mavis (voice)
 29. ...
  Self
 30. ...
  Self - Winner

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. ...
  executive producer
 3. ...
  executive producer
 4. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Helga
 2. ...
  Selenia
 3. ...
  Selenia
 4. ...
  Mavis
 5. ...
  Mavis
 6. ...
  Mavis
 7. ...
  Mavis
 8. ...
  Betsy
 9. ...
  Mavis

Narratori:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.