Novi serijal o Kosovu i Metohiji, Pravo na sutra, svakog drugog utorka na Drugom programu RTS-a. Imovina nije pitanje politike, već prava. Bar bi tako trebalo da bude. Ali da je taj pravni put dug i krivudav svedoče desetine hiljada raseljenih koji do svojih poseda na Kosovu i Metohiji ne mogu da dođu godinama. Imanja su morali da napuste, a ko ih i šta sprečava da ponovo njima raspolažu, mnogi od njih svedoče u novom serijalu Radio-televizije Srbije "Pravo na sutra".
Kancelarija za Kosovo i Metohiju i kancelarije pravnih timova projekta "Besplatna pravna pomoć", koji se sprovodi uz podršku Evropske unije, adrese su na kojima zainteresovani građani mogu da potraže pomoć. U kojim slučajevima, pod kojim okolnostima? Kako ti procesi izgledaju i šta vlasnici zatiču kada konačno dođu do svoje imovine?
Svedočenja, problemi, nada u pravdu i rešenja, sve to u 6 emisija serijala "Pravo na sutra", realizovanim u saradnji sa Projektom Evropske unije "Besplatna pravna pomoć" i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju.

Ishte në kanal:

RTS2  

REKOMANDIMET
  • Dokumentar në ABC

    image
    Cikli i dokumentarëve Ekskluziv më të ndjekur për momentin, vjen këtë sezon në ABC bazuar në ndodhi dhe ngjarje reale të mbështetura në fakte. Larmishmëri...
  • Të Pashpjegueshme (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Mysteries of the Deep (2020)

    image
    Deti i thellë mbetet një kufi i rrezikshëm dhe i paeksploruar, një vend që gëlltit prova dhe ku e panjohura është normale. Jeremy Wade kërkon përgjigje pas...
  • Trials of the Wild (2018)

    image
    Daily struggles of various wild animals trying to survive in the wilderness.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.