Detektiv Brett Hopper proživljava dan iz pakla, dan u kojemu sve ide naopako i samo želi da dan prođe. No krilatica 'sutra je novi dan' kod njega ne funkcionira, jer kada se probudi ništa se ne mijenja ... sve proživljava iznova i iznova. Na ovaj osobiti dan Hopper je optužen za ubojstvo pomoćnika državnog tužitelja Alberta Garze. Iako je ponudio solidan alibi, nitko mu ne vjeruje. Polako shvaća da su mu namjestili i otisne se u bijeg. Putem otkiva trag na kojemu su ne samo on, nego i njegovi bližnji u opasnosti. Nakon noći, kada se probudi shvati da je potpuno isti dan i sve se događa iznova. Kako bi prekinuo začarani ciklus i krenuo dalje sa životom, mora saznati tko mu je namjestio i otkriti kompleksnu zagonetku spletenu oko Garzina ubojstva. Prisiljen je istovremeno zaliječiti napuknute odnose s voljenima. Ili će Hopper prelomiti ovaj dan ili će taj dan slomiti Hoppera.

U ovom opasnom ciklusu zarobljena je i Hopperova djevojka Rita Shelten, prva žrtva misterioznih osoba koje su namjestile Hopperu. Isti dan pojavit će se i Ritin bivši suprug i Hopperov partner Chad Shelten, koji sada radi u internoj kontroli i ljubomoran je na njihovu vezu. On zna više o svemu što se događa nego što je spreman priznati. Hopperova sestra Jennifer Mathis, trpi muževo zlostavljanje, a sada je u opasnosti zajedno sa svojom djecom, jer bratovim neprijateljima služi kao mamac. Hopperova partnerica Andrea Battle je pod utjecajem Odjela i interne kontrole i nije siguran može li joj vjerovati. Zloglasni vođa bande Damien Ortiz otkriva da je njegov paravan zaštićenog svjedoka raskrinkan i da je na neki način povezan s Hopperom i istom urotom. Kako bi se probudio u novom danu, Hopper će morati riješiti misterij, dovesti svoj život u red i vagati svaku odluku, jer su njihove posljedice ili korak naprijed ili katastrofa.

Ishte në kanal:

STAR Crime  

REKOMANDIMET
  • The Fall Guy (1981)

    image
    Colt Seaver is a combination bounty hunter and stuntman. He drives a big GMC truck with a eagle painted on its hood. He chases after bad guys and returns them to...
  • Havai Pesë-0 (2010)

    image
    Një njësi elitare policore është mbledhur për të luftuar krimet në shtetin e 50-të të Amerikës.
  • 9-1-1 (2018)

    image
    Një zjarrfikës i Nju Jorkut zhvendoset në Austin, Teksas me djalin e tij, ku punon për të shpëtuar jetën e njerëzve ndërsa përpiqet të zgjidhë problemet e tij...
  • Autobahn Cop (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.