PëRMBLEDHJE

Kao raseljena lica sa Kosova i Metohije, Aleksandrov otac Petar, vidi jedini izlaz iz bede u kojoj žive u Centralnoj Srbiji, povratak domu. Njihovoj odluci se protivi Jelica, Aleksandrova žena, koja strahuje za njihovu sigurnost ali opet ni ona ne vidi izlaz iz loše situacije u kojoj se nalaze. Porodica se vraća na svoje ognjište na Kosovo, ali i pored velike dobrodošlice, povratak uopšte nije naivna stvar. Posledice rata i mržnja još su prisutni u narodu. Njihove komšije sa sela, Albanaci, postavljaju zasedu na putu kojim treba da prođe kamion sa Petrom i Aleksandrom. Učesnik zasede je i Aleksandrov drug iz detinjstva, koji je tu bio protiv svoje volje.

Fotot

AgreementAgreement

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Pushtimi i Parajsës (1992)

    image
    Zbulimi i Amerikave nga Kristofor Kolombi dhe efekti që pati ky zbulim te banorët indigjenë
  • Ngadhënjim mbi vdekjen (1967)

    image
    Filmi është i bazuar në ngjarjen reale të dy heroinave: Bule Naipi dhe Persefoni Kokëdhima, dy vajza të reja, të cilat i torturojnë për të zbuluar lidhjet me...
  • Note dashurie (2007)

    image
    Kur këngëtari i njohur Jaime Derringer, një yll i muzikës country, vendos t’i japë një intervistë kritikes së muzikës klasike, Nora Flannery-it, nuk e priste që...
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.