poster

Planetarijum

Planetarijum

Informacion | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 7

PëRMBLEDHJE

Novinari, koji su široj javnosti već dugo poznati po kontinuiranom i kreativnom izveštavanju o automobilskoj industriji - Lidija i Miodrag Piroški, svoju strast za automobilima i traganje za novim, nepoznatim vidicima, pretočili su u TV format, putopisni serijal Planetarijum.
Verovatno će razotkriti i mnoge predrasude, duboko utemeljene u nama. Nedvosmisleno se otvaraju mogućnosti za opšte proširivanje vidika, nude novu priliku za temeljnije upoznavanje i sagledavanje našeg sveta - prirode i civilizacije iz neočekivanih aspekata, a nude i neposredan uvid u sve ljudske sličnosti ali i razlike.

Fotot

PlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijumPlanetarijum

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Mattino Cinque

    image
    Federica Panicucci e Francesco Vecchi tornano al timone di Mattino Cinque con la sua collaudata formula, fatta di informazione (dalla politica alla cronaca,...
  • Che tempo fa

    image
    L'appuntamento con le previsioni del tempo gestito dall Aeronautica militare.
  • Parashikimi i motit

    image
  • Info-intox

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.