poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

Informacion | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Počela je Nedelja za čistiju Vojvodinu, koju sprovodi Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, u saradnji sa Nacionalnim parkom Fruška gora, Javnim preduzećem "Vojvodinašime", Gradom Novim Sadom i lokalnim samoupravama.
Približava se kraj probnog rada pogona za prečišćavanje pitke vode u Zrenjaninu, a voda iz slavina je I dalje zabranjena za piće. Kada će "fabrika vode" biti u funkciji, nadležne će pitati Branislav Prokić.
Upoznaćete humane ljude iz Bujanovca koji pokušavaju da pomognu bolesnoj sugrađanki Negici Dejković da nastavi višegodišnje lečenje od teške bolesti, koja nije na listi RFZO.
U kruševačkom pozorištu premijera predstave "Olivera, Miličina kći", rađene namenski za vidovdansku manifestaciju i obeležavanje 630 godina od Kosovskog boja.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednice emisije: Gordana Petrović i Dragana Živojinović
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotot

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Asia Business Report

    image
    Asia Business Report is a live programme looking ahead to the latest business and market news in Asia. Presented by Rico Hizon, the programme delivers the...
  • One World with Zain Asher (2021)

    image
    From Nairobi to New York and Paris to Pretoria, One World will capture the conversation beyond the headlines in the U.S., Asia and Europe and showcase stories...
  • Goodmorning Albanians

    image
    "Një mëngjes vibrant, me dozën e nevoshjme të informacionit dhe argëtimit, për t'a nisur ditën mbarë, me energjinë dhe optimizmin e duhur."
  • Perspektiva

    image
    “Perspektiva” je TV serijal koji se bavi mladima i njihovim problemima. Snima se u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Kosovu i Makedoniji i...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.