Fittest Family

Fittest Family (2019)

Reality show | Irlandë, Kroaci, Slloveni

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 9/10

SEZONI: 1

EPISODI: 9

PëRMBLEDHJE

Obitelji Švec, Podobnik, Rimaj, Hukman i Švigač morat će proći kroz izazov „Slamnata utrka“ u kojoj će, između ostalog, morati prenositi bale sijena, a u drugom izazovu, koji nosi naziv „Blato i znoj“, morat će roniti kroz blatnjavu vodu, što će izazvati negodovanje pojedinih natjecatelja. S druge strane, njihovi treneri Vlado Šola, Norbert Žmegač Kunić, Nika Fleiss te Filip i Blaž iz FB Acrobaticsa neće pristajati na izlike i tražit će od njih da pokažu da zavrjeđuju naslov najfit obitelji. Između ozbiljnih treninga, kandidati nađu vremena i za šalu sa svojim trenrima pa je tako Vlado Šola dao poseban izazov svom članu tima. Naime, Franjo Hukman je poznat kao najveća pričalica na setu pa ga je Vlado izazvao da pokuša šutjeti dvije minute.

Fotot

Fittest FamilyFittest Family

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • The Boys Flat Share (2009)

    image
  • Ene mene bu und dran bist du (2011)

    image
  • Body Bizarre (2013)

    image
    Nje udhetim neper bote ku do te hasim njerez qe vuajne nga semundje te rralla te cilat jane mister edhe per mjekesine.
  • Ushqime të çuditshme: Destinacione të shijshme (2015)

    image
    Bizarre Foods - Delicious Destinations is a series that features the not-to-be-missed legendary foods that define a location. These are the unique dishes we're...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.