poster

Oko: Sa Ovčara i Kablara

Oko magazin (2015)

Informacion | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Sabor u Guči, više od festivala trube
Da li je Guča danas isto što je bila nekad? Koliko se sabor trubača promenio od 1961. godine? Da li je praznik trube - reprezent Srbije? Koliko su druge, "prateće pojave" potisnule trubu u drugi plan i da li se Sabor ponovo vraća svojim korenima?
U čemu je tajna manifestacije koju je od osnivanja do sada posetilo skoro 20 miliona gostiju?
U "Oku" govore: etnomuzikolog i profesor Fakulteta muzičke umetnosti Mirjana Zakić, Olga Baletić iz Turističke organizacije Srbije i Branko Rosić, kolumnista "Nedeljnika". U emisiju se uključuje i Dejan Petrović, višestruki pobednik Sabora, a atmosferu iz Guče prenosi reporter RTS-a Silvija Pašajlić.
Emisiju vodi Dragana Ignjić.

Fotot

Oko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i KablaraOko: Sa Ovčara i Kablara

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Mirëmëngjes Shqipëri

    image
    Programi i mëngjesit RTSH
  • Worldwide Exchange

    image
    Broadcast from CNBC Global Headquarters in Englewood Cliffs, N.J., CNBC’s “Worldwide Exchange” will deliver essential, actionable information and analysis for...
  • TG5 PRIMA PAGINA (2021)

    image
  • Parashikimi i motit

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.