poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovelë | Venezuelë, Kolumbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10

SEZONI: 1

EPISODI: 90

PëRMBLEDHJE

Amparo kaže sudbonosno da, usprkos Zenaidinoj molbi da se ne uda. Zenaida odlazi u kuhinju, mučeći se mislima što nije Amparo rekla da je Olegario izmislio sve o njoj i Rubénu. Olegario forsira Vicentea i Corinu da se vjenčaju i iskorištava prisutnost gostiju kako bi najavio njihovo vjenčanje, ne znajući da su oni prekinuli. Betzabeth razljuti ta najava, Corini je jako neugodno zbog toga što joj tata radi, a Vicente se nada da će se sve promijeniti. I dalje želi da mu Corina kaže tko je muškarac kojeg voli. Fabiolu ljuti što je Alonso došao s Martom i kaže Marti da je drska što joj je tako došla u kuću. Marta joj pristojno objašnjava, prilazi Alonso i Fabiola uto najavljuje da će se još ovaj tjedan udati za Sergija. Alonso ne može vjerovati što čuje. Rubén i Julia vode ljubav. Nije joj mogao odoljeti, no stalno misli na Amparo. Julia se nada da se sada doista zaljubio u nju. Matacán koristi silu kako bi mu Gaspar predao dokument.

Fotot

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.