poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovelë | Venezuelë, Kolumbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 65

PëRMBLEDHJE

Olegario se suočava s Rubénom te ga optužuje da je odveo Amparo protiv njezine volje. Ona izlazi i govori da je to učinila svojevoljno. Olegario zahtijeva da se Amparo vrati kući s njim, ona ne želi. On je stavlja u svoj automobil protiv njezine volje i prijeti Rubénu pištoljem, ali Rubén je spreman boriti se za Amparo i odlazi po nju. Pancho čuje Malenu i Sergija dok govore kako će Olegario uskoro umrijeti. Malena uspijeva riješiti situaciju. Za to vrijeme Corina govori Zenaidi da je bila pogreška pristati na Vicenteovu prosidbu, Vicente je čuje i pita za objašnjenje. Ona mu ne može reći istinu i promijeni temu. Alonso pokušava biti u Fabiolinoj blizini s izgovorom da se mora pobrinuti za konje. Malena im dolazi smetati, ali Alonso je uvrijedi pred Fabiolom, a kad ostanu sami, Alonso navaljuje dok se ne poljube, a ona popušta zbog ljubavi koju osjeća prema njemu.

Fotot

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.