poster

SOY TU DUENA

SOY TU DUENA (2010)

Telenovelë | Meksikë

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 117

PëRMBLEDHJE

Rosendo ne želi otvoriti branu tvrdeći da je to njegova zemlja i da može činiti što želi. Amparo odlazi s Crisantom odnijeti Rosendovu krvavu odjeću šerifu kao dokaz da je ubio Nazarija, a on predloži da ga optuže i za silovanje Iluminade. Ivana moli Felipea da kaže na sudu da je bio s njom kad je Oscar umro. Priznaje da ga je ubila, ali sada je trudna i dijete je Joséovo Miguelovo. Ne želi da se njihovo dijete rodi u zatvoru. Ivana pokušava zavesti Alonsa, a on joj kaže da ne osjeća ništa za nju i da mu se sama pomisao da bude intiman s njom gadi. Također joj kaže neka pripazi što govori naredniku Toledu jer bi se moglo otkriti da je ona ubila Oscara. Rosendo je siguran da bi Valentina željela biti s njim jer joj je dvaput poslao cvijeće, a ona ga je zadržala. Valentina ponovno dobiva cvijeće i nakit, potraži Rosenda i baci mu ih u lice i kaže mu da je lud. Rosendo je poljubi. Ona ga udari, a on joj zaprijeti da će voditi ljubav s njom.

Fotot

Gospodarica tvoga srca 01Gospodarica tvoga srca 02Gospodarica tvoga srca 03Gospodarica tvoga srca 04Gospodarica tvoga srca 05Gospodarica tvoga srca 06Gospodarica tvoga srca 07Gospodarica tvoga srca 08Gospodarica tvoga srca 09Gospodarica tvoga srca 10Gospodarica tvoga srca 11Gospodarica tvoga srca 12Gospodarica tvoga srca 13Gospodarica tvoga srca 14

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Another story that revolves around the good twin vs the evil twin plot-line.
  • The Tempest (2013)

    image
    Marina is a young and beautiful woman who gets fired one day as she tries to help a colleague who's been raped. An unsuspected twist of faith lands her in a car...
  • Alpine Rescue (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Mbreteresha e zemrave (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.