poster

Stani na otoku: Kornati i Žirje

Stani na otoku

Dokumentar | Kroaci
Regjia: Andrea Buča

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 2

PëRMBLEDHJE

Nigdje se na tako malo prostora nije stisnulo čak 140 otoka, otočića i hridi - Kornati su najgušći arhipelag na Sredozemlju. Rijetki stanovnici Kornata, obitelj Ježina, skiper Fjaka, glavata želva i dobri dupini upotpunili su ovu jedriličarsku avanturu. Na dodiru s Kornatima je pučinski otok šibenskog arhipelaga - Žirje. Nekoć vojna utvrda, danas utvrda Dalmacije kakva je nekoć bila - apsolutni povratak u djetinjstvo i bezbrižnost postojanja.

Fotot

Stani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i Žirje

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.