poster

Survivor

Survivor (2022)

Reality show | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 16

PëRMBLEDHJE

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Fotot

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Good Bones (2016)

    image
    Mom & daughter flipping abandoned houses in Indianapolis.
  • Homestead Rescue (2016)

    image
    25 yr Navy guy with wife and children relocate to 100 acre homestead in Missouri countryside to get their children away from gang violence in Colorado and t...
  • Next Great Baker (2010)

    image
    Skillful culinary artists go into competition to become the next great baker at Carlo's bake shop.
  • Rrëmuesit e objekteve (2012)

    image
    Një program argëtues për dyer, dritare, dysheme e portmanto shumë të bukura që merren nga ndërtesa të cilat do të shkatërrohen.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.