poster

okovnik - Rokenrol u Zagrebu

Oko magazin (2015)

Informacion | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 3

PëRMBLEDHJE

U 40 polučasovnih epizoda serijala Rokovnik, koji se bavi rok scenom SFRJ, smešteni su najznačajniji autori i izvođači najpopularnije muzike XX veka.
Naziv Rokovnik je igra reči. Rokovnik je mesto gde su zabeleženi najvažniji događaji u periodu od 1958. do 2000. godine.
Serija je snimana nekoliko godina, na bitnim lokacijama na kojima je stvarana rok scena: u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Kragujevcu, Puli, Rijeci, Ljubljani, Novom Sadu i Skoplju.Tom prilikom, snimljeni su razgovori sa više od 300 učesnika i svedoka, i prikupljena je kompletna video-arhiva tog vremena, koja će prvi put biti prezentovana u serijalu.

Fotot

okovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebu

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Amanpour (2009)

    image
    Peabody Award-winning journalist Christiane Amanpour, CNN's chief international correspondent, hosts this half-hour weeknight interview program, with each episode...
  • Focus

    image
    Our Focus programme brings you exclusive reports from around the world.
  • Cronache dall'Italia

    image
  • Lajme

    image
    Edicion i shkurtër informativ
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.